Snart dags att hugga in på kvällens middag som idag blev en uppdaterad version av min Medelhavsinspirerad fisk i ugn. Istället för valnötter blev det pinjenötter och jag förutom de andra godsakerna även toppat torskryggen med riven parmesanost. Dofta ljuvligt! Till detta blir det smörstekt spetskål. Inväntar bara min sambo som lär dyka upp vilken minut som helst!

Under tiden kan jag säga att jag haft min första dag på det nya jobbet idag och det känns bra! Jag har en bra magkänsla kring detta och det gillar jag 🙂
Jag är trött och lite mosig i huvudet så där som man är de första dagarna i en helt ny tjänst. Det är mycket nytt att lära, många nya intryck och så förstås bara en massa nya ansikten till kollegor. Sedan är jag säkerligen trött också tack vare att jag sov som en kratta inatt, inte ett dugg förvånad över att jag gjorde det, min hjärna skulle promt fundera 30 vändor på saker som: det nya jobbet, hur det skulle bli, hur kollegorna skulle vara, hur jag ska kunna lära mig allt till att tillsist intala mig själv att det inte är någon idé att ligga här och vrida och vända på mig. Jag har ingen aning om hur saker och ting kommer bli ändå. Så, jag somnade till slut men vaknade istället 17 gånger under nattens gång och var klarvaken när klockan ringde strax innan 6. Det här hade säkert gått vem som helst på nerverna och det hade säkerligen gått mig på nerverna bara för några månader sedan. Men vet ni vad det häftiga med detta är? Att jag inte stressade upp mig! Jag blev inte uppjagad av att jag inte kunde somna igårkväll, eller när jag vaknade för 5:e gången inatt (okej, jag blev liiite irriterad på mig själv men inte stressad) och inte heller har jag varit stressad över det under dagen som varit. Och det, kära vänner, är framsteg för mig! 🙂
Och så här efter första dagen har jag ett förvånansvärt skönt lugn i kroppen. Jag ska njuta av det, resten av kvällen. För efter middagen tänker jag sjunka ner i soffan och mysa!
Här får ni en bild på kvällens middag:
20140818_194802

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: