www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Ett nytt kapitel. Det låter klyschigt, jag vet!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Åh ♥, här sitter jag med en stor balja te, tända ljus och några jordgubbar som blivit kvar efter att farmor och farfar var här och drack kaffe lite tidigare idag. Ett himla bra sätt att avrunda kvällen på, kan jag tycka. Äntligen är det lite svalare luft som kommer in genom fönstret och balkongen. Jag drömmer mig bort och jag kan inte låta bli att längta lite till hösten. Jag har alltid gillat hösten. Eller egentligen allra mest när sommaren övergår till höst. När man känner att det börjar bli kyligare, när det blir allt mörkare på kvällarna och när man vaknar till en alldeles klar morgon, då det varit frost på natten men ändå lyckas bli kring 15-16 grader på dagen och sol. DET är härliga tider!

Det var egentligen inte meningen att börja skriva om hösten (mamma och pappa som precis gått på semester blir väl tokiga, dock inte förvånade, när dom läser det här inlägget) men det blev svårt att låta bli när jag både igår och idag suttit och pysslat ihop ett litet collage med inredningsinspiration, då blev det snabbt lite höstfeeling på det hela.
Jag har nämligen alltid gillat inredning. Det är en hobby som jag haft ett tag men som jag inte riktigt haft chansen att leva ut, på riktigt. Dels för att jag inte haft tid men också för att jag inte riktigt haft möjlighet eftersom jag helt enkelt har prioriterat annat (det ska också tilläggas att jag varit student i 1 ½ år och inredning ingår inte i en studentbudget 😉 ).
Men nu i höst, mina damer och herrar, börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det låter klyschigt, jag vet, men på många sätt är det så. Ett nytt kapitel!

För att göra en lång historia kort så fick jag (efter en intervju och ett roligt samtal ifrån min blivande chef förstås) mitt anställningsavtal skickat till mig idag! Det kändes helt fantastiskt! 🙂 Så, den 18/8 börjar jag på mitt nya jobb och axlar rollen som ekonomiassistent/löneadministratör. Det känns nästan för bra för att vara sant och det börjar redan bli pirrigt. Men efter en sån här kanonsommar som vi har haft så känner jag mig mer än redo att komma igång. Jag hoppas att mina 6 månader som provanställd går på ett kick så att jag sedan kan landa, på riktigt. Det är min plan, att landa 🙂

Nu har ni säkert lite mer förståelse för mitt babbel om höst, trots att datumet bara visar den 6:e augusti. Jag längtar till hösten utav många anledningar.
Jag tränar ofta på att leva i nuet och jag har blivit klart mycket bättre på det. Den här stunden med te, ljus och jordgubbar känns i hela kroppen och ger både lugn och energi på samma gång och det är stunder som denna som hjälper en att ladda batterierna inför hösten och allt vad den innebär.

Ta hand om er!
20140729_4002

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: