Nu är jag hemma igen. Det var otroligt skönt att sova i sin egna säng inatt. Det ligger verkligen något i ”borta bra men hemma bäst” fast i det här fallet skulle jag vilja tillägga ordet jäkligt, alltså, ”borta jäkligt bra men hemma jäkligt bäst” 😉
Efter morgonkaffet, som för övrigt är ett litet experiment ett tag fram över då min sambo fick en kaffekvarn i födelsedagspresent, så promenerade vi bort till affären för att handla lite gott bla till frukost/lunchen.
Älskar dessa lata semesterdagar! Väl hemma igen svängde jag ihop varsin portion paleogröt och en liten tapastallrik. Jag är extremt sugen på ”medelhavsmat” dessa dagar, antagligen tack vare värmen och vädret, så håll utkik här för lite inspiration 🙂
Så här såg frukosten ut:

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: