Som sommardagar ska vara

I vanlig ordning sitter jag på balkongen och dricker mitt morgonkaffe men i ovanlig ordning så sitter jag på min mosters balkong, i Småland 😉
Jag har varit här nere i några dagar nu så nu har jag kommit in i ett sommarmode på riktigt.
Vädret visar oss sin bästa sida så vi har verkligen haft det toppen. Dagar på stranden, igår var vi i Åhus och avverkade en heldag vid havet, mycket skratt och snack förstås. Grill och gott på kvällarna. Precis så som sommardagar ska vara, kan jag tycka!
Så nu sitter jag här på balkongen och njuter in i det sista för om några timmar sitter jag på tåget hem till Göteborg igen. Men det är inte mig emot, att åka hem alltså. Jag saknar min Mikael och om väderprognosen stämmer så väntas det ju medelhavsvärme i en hel vecka framöver :-)!

image

Kommentera