www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Som sommardagar ska vara

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


I vanlig ordning sitter jag på balkongen och dricker mitt morgonkaffe men i ovanlig ordning så sitter jag på min mosters balkong, i Småland 😉
Jag har varit här nere i några dagar nu så nu har jag kommit in i ett sommarmode på riktigt.
Vädret visar oss sin bästa sida så vi har verkligen haft det toppen. Dagar på stranden, igår var vi i Åhus och avverkade en heldag vid havet, mycket skratt och snack förstås. Grill och gott på kvällarna. Precis så som sommardagar ska vara, kan jag tycka!
Så nu sitter jag här på balkongen och njuter in i det sista för om några timmar sitter jag på tåget hem till Göteborg igen. Men det är inte mig emot, att åka hem alltså. Jag saknar min Mikael och om väderprognosen stämmer så väntas det ju medelhavsvärme i en hel vecka framöver :-)!

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: