www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Lätt att njuta!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Det är ganska lätt att träna på att njuta och leva i nuet, dagar som dessa! Igår hade vi en härlig dag ute på havet med min mamma och pappa. Vi mumsade bland annat på jordgubbar och hemmagjord tonfiskröra. Det blev inget dopp i havet tyvärr så det sparar vi till en annan gång 😉 efter en stund på havet landade vi på altanen och jäklar vad varmt det var. MEN! Vi klagade inte 😉 Riktigt skönt samtidigt. Med lite kallt rosé och en iskall gin & tonic som pappa gjorde så överlevde vi.
Det blev grill till middag och vi satt ute hela kvällen.
Idag tog jag och sambon oss en skön och välbehövlig sovmorgon. Vi njöt som vanligt av morgonkaffet i lugn och ro för att sedan promenera, bland annat bort till affären för att plocka ihop lite gott att ha till frukost/lunch 🙂
Väl hemma gjorde jag bland annat laxrullar till oss. Kallrökt lax som jag fyllde på ekologisk färskost och gurka. Rullade ihop till små rullar. Ringlade över lite ekologisk och glutenfri soja och toppade tillsist med sesamfrön. Så väldans enkelt men ändå så gott! Till det här åt vi kokt ägg och lite räkor som fanns kvar sen paellan här om dagen. Lyx lunch kan tyckas men det är ju trots allt semester/sommar 🙂

image

image

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: