Så himlans kul!

Love this!
Idag trillade det in lite nytt material, som jag beställde lite tidigare i veckan, och jag har så mycket nya idéer och designer i skallen. Det riktigt kliar i fingrarna och allt behöver komma ut, helst samtidigt 😉
Jag hade redan lite ordrar att ta hand om idag så jag har fått lugna mig lite och gjort klart dom först. Men nu är dom skapade och skickade iväg till goa kunder i vårt avlånga land.

Och på tal om det, goa kunder i vårt avlånga land alltså, tack till er! Fina kunder som låter mig göra det här! Det är skitkul, rent ut sagt!
Har du inte riktigt kläm på vad jag pysslar med? Ta en titt i kategorin här på bloggen eller min instagram @linapetersen.se där jag säljer personliga, handgjorda smycken. Till dig eller till någon du tycker om!

Ta hand om er!
2014-07-03 13.45.43

Kommentera