Idag kände jag för en lyxfrukost och det kan ju innebära i princip vad som helst kom min sambo fram till. Men med lyxfrukost idag menade jag just pannkakor med lite vispad grädde och bär. DET är ju lyxigt! Så efter kaffe på balkongen så ställde jag mig och stekte pannkakor. Favoritreceptet är mina mejerifria pannkakor men det känns lite tokigt att kalla det för mejerifritt när vi klickar på vispad grädde då vi äter dom. Men själva pannkakan är ju i grund och botten mejerifri. Och glutenfri så klart! 🙂

Bären tinar jag upp och mosar sedan med en gaffel. Tillsätter lite vaniljpulver och guarkärnmjöl för att få syltkonsistent. Enkelt och gott! Nu för tiden har jag ingen som helst sötning i det. Jag tycker att sötman från bären räcker gott och väl. Framför allt när det är blåbär.

Jag dras med en förkylning sen en vecka tillbaka ungefär.. Trodde att den var på väg bort, det var den antagligen också men kubbspel i den kalla midsommarkvällen gjorde antagligen inte saken bättre.. Så idag känner jag mig inte på topp, alls.
Tänkte att jag skulle kura ihop i soffan med en balja te. Det brukar känns bättre på!
Ha en fin söndag!
IMG_20140622_131220

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: