Perfekt latmansmiddag idag också. Sambon gjorde kamben i ugnen till oss, kryddade med sockerfri kebabkrydda, medan jag korkade upp vinet och förberedde det andra. Med förbereda det andra menar jag att jag ställde fram allting på bordet och tog fram bestick. Inte så krävande! 😉

Vinet, tillbaka till vinet! Det är mitt absoluta favorit-vin. Jag vet inte om jag har tipsat om det tidigare och även om jag har gjort det så tåls det absolut att tipsas om igen. Det heter Raza och är ett ekologiskt vin ifrån Argentina. För den som är intresserad så ligger det på mindre än 3g socker per liter och kostar 89 kr flaskan. Passar till det mesta (främst nötkött och lamm) men jag tycker det är gott att dricka som det är eller till en ostbricka 🙂

image

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Älskar vinglasen! Var kommer de ifrån?

    1. Åh tack!! Älskar dom också 😊 Jag har fått dom i present för flera år sedan. Både rödvin och vitvinsglas men jag vet dessvärre inte vart dom är inköpta eller vad det är för märke. Tyvärr!
      Ha en go kväll ☺

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: