www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Gammalt men ändå nytt

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Hej på er!
Long time no see, känns det som. Det händer ibland att bloggen blir lidande och det får vara helt okej. Man kan säga att livet lixom kommer emellan? För min del har det varit en otroligt annorlunda men också lärorik vår. Jag har funderat både en och sju gånger på om jag ska dela med mig utav allting men jag är lite osäker på hur det ska tas emot och tolkas när det kommer i textad form. Så jag tror att vi väntar med det! Jag är här nu i alla fall och om min magkänsla stämmer så kommer bloggen att hitta tillbaka till sitt gamla jag. Eller nej, det är inte helt sant. Jag vill inte hamna i det gamla och det vill inte bloggen heller. Det gäller ju att blicka framåt, inte sant? 🙂 Så, man skulle kunna sammanfatta det som att den gamla Lina och bloggen är tillbaka, med samma tempo på uppdatering utav inlägg, men i en ny tappning? Äsch, krångligt att sätta ord på det. Du som läser mina inlägg kommer antagligen inte att märka någon skillnad. Skillnaden ligger på andra sidan skärmen ifrån dig. Hos mig!
Just i skrivande stund sitter jag och dricker kaffe ur min fina Mateus-mugg, så det är nog inte så stor skillnad, trots allt 😉 När jag inte bloggar som en tok (ja, kompisarna undrar ibland hur jag hinner få iväg så jäkla många blogginlägg. Tills dom insåg att jag firar av ett inlägg medan jag borstar tänderna, ett annat när jag sitter på bussen, väntar på att maten i ugnen ska bli klar osv. That’s how I role 😉 ) då hänger jag på instagram. Där uppdaterar jag i princip dagligen mestadels mat förstås. Ni hittar mig som @linapetersen.se  🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: