Ikväll har vi spridit somrig grilldoft över hela gården, min sambo och jag.
Det är så otroligt smidigt att grilla strax utanför porten och sedan äta uppe på vår balkong. Det är, trots att vi bott här i 3 år, första våren/sommaren som vi faktiskt grillar. Vi har säkert sagt flera hundra gånger att vi ska göra det men det aldrig blivit av.
På grillen idag hade vi ekologisk (och svensk förstås) fläskkarré och till den hade vi ugnsgrillad aubergine, grillad paprika och min egna coleslaw. Så jäkla gott!
Vi drack dessutom ett utav våra favoritviner när det kommer till rödvin, Raza 🙂
En toppenmiddag helt enkelt!

image

image

Du kanske också gillar …

4 kommentarer

 1. Åh- exakt en sån grill funderar jag på att köpa till min sambo i födelsedagspresent! Får man fråga var ni köpt den och ungefär vad den kostade?

  1. Den är toppen! Vi köpte den på Ica Maxi men jag minns tyvärr inte vad den kostade. Kan tänkte mig runt 300-500 kr. Det var några somrar sedan vi köpte den faktiskt men jag har sett att dom har liknande nu också 🙂

   1. Tack- ska kolla där! 🙂

    1. Ja gör det!
     Tror även att Åhléns kan ha sådana små checka 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: