God morgon!
Har redan hunnit njuta av både morgonkaffe och frukost på balkongen. Det har helt klart blivit en av mina bättre vanor. Älskar att hänga på balkongen! I år har vi även ”satsat” lite på att göra fint där ute med växter av olika slag och snart kommer paketet med nya, fina sittdynor och annat. Så, när balkongen är så fin kan jag helt enkelt inte stå emot att hänga mycket där ute.

Till frukost idag svängde jag ihop wraps till mig och sambon. Påtal om vanor så har det blivit en vana att han arbetar hemifrån på fredagar, himlans trevligt tycker jag. Så, tillbaka till frukosten. Min ena wrap fyllde jag med rostbiff, pesto, ost och paprika. Ja, det var precis så gott som det låter. En väldigt bra kombo! I den andra körde jag på ett säkert kort. Skinka, ost och dijonsenap. Inte fy skam de heller! Jag gillar wrapsen. Det var ett tag sedan jag gjorde det nu. Dom går snabbt att göra och är ju både glutenfria och mejerifria om man inte, som jag och sambon, fyller dom med ost 😉

Jag har lite att ta tag i denna fredag. Innan det blir helg på riktigt! Så det är lika bra att sätta igång 🙂
Ha en toppendag hörni!
2014-05-23 09.44.07 2014-05-23 08.27.59

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: