Igår eftermiddag svischade..(har ni tänkt på att jag oftast ”svischar” ihop min mat? Det finns lixom inget mer passande ord för när matlagningen eller en rätt går snabbt att göra).. jag ihop mitt favorit-knäcke. Det heter just favorit-knäcke av en anledning. Kan du gissa vilken?
Jo, det är utan tvekan mitt favorit-knäcke! Det slår så himla många knäckebrödsrecept (som jag provat) med hästlängder. Det går så himla fort att ”svischa” ihop, johodå. Sedan ska det ju dock gräddas i minst 45 minuter så det är ju en liten väntetid i ugnen men det är helt klart värt det. Medan två plåtar gräddas i varmluften så kan ju du pyssla med annat under tiden. Hur bra som helst, kan jag tycka.
Idag blev det, inte så förvånande kanske, favorit-knäcke till frukost. På mina två skivor hade jag ekologiskt Bregott, mildrökt skinka, tomat och avokado toppat med lite örtkryddor. Simple as that!
Kaffet hade jag redan baljat i mig, jag tog ju en skön mysmorgon under täcket.
Ha nu en fortsatt fin onsdag! Trots det gråaste vädret någonsin..
2014-05-07 09.28.05

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Det säger ofta svisch när du lagar mat så det passar bra tycker jag 🙂

    1. Sviiiiisch! ”Och gott blir det också. Det är ju jag som gjort recepten” Höhö 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: