www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Nyhetsmorgon & frukosttips

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


God morgon! Lite kass bild kan jag tycka (och just bacon blir ju aldrig bra på bild..) men frukostinspiration kan man väl aldrig få för mycket av?
Idag åt jag frukost tillsammans med sambon som också jobbar hemifrån. Och han har kommit på den briljanta idén åt mig, nämligen att jag kan kolla på nyhetsmorgon i Ipaden. Jösses säger jag bara! Under denna morgonen har jag redan hunnit kolla på nyhetsmorgon både i sängen, i köket och i vardagsrummet 😉 Hur bra som helst!

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: