Nu kunde jag inte hålla mig längre!! Efter en period i skolan där studierna tagit all min lediga tid har mina handgjorda smycken fått ligga lite på hyllan.
Efter många och roliga förfrågningar om jag inte kan börja att göra smycken igen, om det fortfarande går att beställa av mig och varför jag slutade, så har jag nu bestämt mig för att ta tag i det hela igen! Jag tänker dock ta det till en ny nivå, nämligen en egen verksamhet. Efter samtal med mina nya vänner på skatteverket har jag kommit underfund med att det är smidigast att göra rätt ifrån sig från början och det här med ”hobbynivå” har ju alltid varit lite luddigt.

Så, vad har vi att se fram emot tillsammans med Lina Collection?
Jo, en alldeles egen webshop förstås!
Jag är supertaggad och ser fram emot att dela mina smycken med er och resten utav Sverige.
Några få bitar ska falla på plats innan det är dags för lansering. Under tiden får du mer än gärna gilla & dela min fina facebooksida! Ni hittar den om ni söker på Lina Collection 🙂
Hänger du på instagram så finns jag där som @linacollectionsmycken
Vi ses!
Kram Lina <3
20140326_276

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: