Det tekniska är inte på min sida idag! Jag hade tänkt att dela med mig av både bilder och recept ifrån gårdagens buffé men eftersom saker och ting verkar ha en egen vilja idag så får jag snällt vänta. Och likaså ni. Men ”den som väntar på något gott”..
Så länge kan jag ju visa några små bilder från gårdagen och så tar vi recepten i veckan, lite pö om pö?
Jag bjöd som sagt på plockmat och det gick hem hos alla mina gäster. Jag fick mycket beröm och jag var extra stolt eftersom jag för en gångs skull lyckats få till mängden mat riktigt bra! Jag hade, utan att ha tänkt på det själv, ett litet tema på buffén. Allt var ”kall mat” och tre utav rätterna innehöll fisk och skaldjur. Jag hade bland annat gjort en varmrökt laxröra som blev helt galet god. Min tonfiskröra och räkor med mango. Lyckades även få ihop en potatissallad med fetaost och spenat, italienska spett och lite annat smått och gott 🙂

Jag är som sagt jättenöjd med dagen och så glad över att jag har en sån fin familj! Jag blev superglad för presenterna (jag har redan druckit både te, kaffe, kaffe och kaffe i en av Mateus-muggarna). Jag fick inte bara Mateus-muggar utan även en jättefin skål också av märket Mateus, till min samling. Av farmor och farfar fick jag en supersöt sommarklänning som jag bla ska bära på ett bröllop i slutet av maj. Och till sist, men absolut inte minst, så fick jag en cool (och stor) palm i en rejäl, svart kruka. Passade perfekt i vårt vardagsrum! Tusen tack igen!
Nu kommer det bildregn:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: