www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Livet kommer ikapp

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Vissa dagar kommer livet ikapp en. Idag är en sån dag!
Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv de senaste dagarna, både roliga, spännande och sorgliga saker. Jag tror att min kropp och hjärna försöker att komma ifatt och helt enkelt landa mitt i allt detta. Det har varit en måndag som gått väldigt mycket upp och ned, för min del. Just nu har jag landat i soffan med en kopp te. Jag tillåter mig själv ha en slappisdag i hopp om att ha mer energi och må lite bättre imorgon.
Imorgon har jag en lymfmassage inbokad vilket ska bli ooootroligt skönt!

En stund till ska jag bara ligga här i soffan och lyssna på Christer i P3. Man får ha sånna måndagar ibland 🙂
Ta hand om er!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: