Och så var den här. Dagen som vi väntat på, haft siktet inställt på och med blandade känslor sett fram emot. Examensdagen! I fredags, den 4/4, tog jag och mina klasskompisar i LE12 äntligen examen. Och det var nog med blandade känslor vi tog oss igenom själva ceremonin. Till en början var det, i alla fall för min del, väldigt pirrigt och en bit nervöst. Men det var ändå en härlig känsla att kliva upp när rektorn ropade upp mitt namn och ta emot mina betyg, examensbevis, diplom och blommor.
Efter själva ceremonin var det dags för fotografering, hela klassen tillsammans. Och när det kändes som att leendet hade fastnat i ett läge var det dags att gå upp en våning där det var dukat för lunch. En trerätters, god lunch. Solen strålade ikapp med våra leenden hela dagen. Vi hade en toppendag! Tack för det klassen och alla inblandade 🙂
Vi var en liten drös som tog bussen tillbaka till stan, kanske en sista gång, i alla ifrån skolan i Mölnlycke tillsammans.

Jag, Pernilla och Andrea (två toppenpinglor från klassen förstås) hann med någon timme i solen på balkongen, hemma hos oss, något glas vin och en hel del snack innan vi hoppade på bussen till en annan tjej i klassen där vi var ett litet gäng som ville fira vidare. Och vilken jäkla trevlig kväll vi fick till! Vi var en si sådär 10 stycken och Maria som vi var hos hade fixat så fint åt oss. Vi skålade i bubbel, beställde hem 3 familjepizzor och sedan skrattades och pratades det hela kvällen lång. Väldigt trevligt!
Maria, kvällens värdinna, frågade oss vänligt om det var någon som ville ha kaffe men efter några slicear med pizza så var vi så nöjda som vi bara kunde bli. Maria väntade en stund och frågade återigen om det inte var någon som ville ha kaffe? Läget hade inte förändrats, hon fick återigen ett nej.
Till slut sa hon: Okej, skit i kaffet. Men då får ni komma ut i köket i alla fall.
Någon undrande fick vi ju masa oss ut i köket och på köksbänken står en superfin tårta med LE12 och fina blommor. En riktigt snygg tårta som vi inte kunde tacka nej till! Som tur var, var den god också 😉
Tack tjejer för en toppenkväll!
Examen 2014-04-042014-04-05 18.24.26 2014-04-05 18.45.51 2014-04-04 17.31.50 2014-04-04 22.16.14

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: