www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Bästa sättet att samla energi på

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Det finns nog inget bättre sätt att samla energi på än en promenad, pw eller inte, i solen. Frisk vårluft, sortera tankarna i hjärnan, samla energi och uppskatta nuet. Det är i alla fall ett av de bättre sätten att samla energi på tycker jag. Min promenad i solen gav mig så pass med energi att jag körde hopprepsintervaller och några burpees när jag kom in. Jobbigt men för jäkla gött nu efteråt. Och nu har jag mer energi än vad jag hade innan. Bra va?

Planen här näst är att ta sig upp från golvet, det är där ni hittar mig nu i skrivande stund, och göra någon form utav frukost/lunch/brunch 🙂
Vi hörs!

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: