Go kväll!

Till middag idag blev det smarrig tomatfisk men inte på vilken fisk som helst utan på finfisk. Finfisk som både var KRAV-märkt och fiskad här i Sverige. Det är inte illa det! Den var riktigt fin (hur en fisk nu kan vara fin?) och himla god.
Sambon körde med sin stektermometer så vi snackar ingen torr fisk här inte utan, som sagt, riktigt fin fisk.

Tomatfisken, alltså själva receptet, har jag ju lagat några gånger tidigare. Det är ett väldigt enkelt recept och innehåller förvånansvärt få ingredienser. De mesta har man hemma vilket gör den här rätten till en perfekt vardagsmiddag också.
Idag spexade jag dock till det lite genom att smaksätta med hackad, färsk chili, soja och oregano. Det blev kanon! 🙂
2014-03-16 18.27.04 2014-03-16 16.51.22

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: