Idag har jag en toppenonsdag framför mig. Precis som att jag hade en toppentisdag framför mig igår. Solen skiner och jag älskar vädret! Igår blev det premiärlunch på balkongen och mys i solen så länge det gick. Helt underbart!
Jag tror bannemig att det ploppade fram lite fräknar under gårdagen 🙂
Det bästa med allt det här är att jag kommer att kunna njuta en stund på balkongen idag också. Sedan är det läge för mig att packa väskan! Jag och sambon sätter oss på tåget till Stockholm ikväll och kliver av i huvudstaden kring kl 22.
Imorgon har vi en heldag i Stockholm tillsammans och när jag ändå babblar om det fina vädret så måste jag bara säga att Stockholm lovar 11 grader och strålande sol.
Sambon ska jobba lite men vi har ändå härliga dagar framför oss. Ser fram emot det mycket och det ska bli så skönt att komma iväg en sväng!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: