Åh, vilken toppenhelg det blev. Kort och gott kan man säga att lördagen med dess sällskap lyfte, hela mig, hela helgen och hela min samvaro till det bättre! Mina älskade smålänningar kom på en snabbvisit och det var precis vad jag behövde. Dom piggade inte bara upp med sin närvaro utan när jag, helt ovetande, kliver ut ifrån toaletten så står dom små liven där med händerna bakom ryggen. Efter några pinsamma sekunder då jag babblar på om vilken middag vi ska laga och frågande undrar vad dom håller på med så räcker dom fram ett guldigt paket med en lila rosett på. Bara det gör ju en glad i själen!
I paketet låg ett fräckt armband med en alldeles underbart söt berlock, nämligen ett hjärta. Ett hjärta med motiveringen att jag är deras lilla hjärta! Hur glad blir man inte?
Tusen tack mina gullepluttar! ♥

Lördagskvällen bestod sedan utav megamys och skratt tillsammans med kusinerna, moster och sambon på ett hörn. Vi bestämde oss för att göra tacopaj och ”Linas special” till middag tillsammans med en stor sallad. Vi fortsatte på paj-temat och åt en drottningpaj till efterrätt, framför melodifestivalen.
Helgen fortsatte sedan med mer familjemys då vi hade Mikaels familj på middag igårkväll och än är det inte slut. I eftermiddag kommer nämligen mammsen och pappsen på middag så jag ska strax börja förbereda maten och pyssla lite i köket. Tänkte bjuda på fylld lövbiff och ugnsrostade grönsaker. Vet att det kommer att gå hem hos oss alla fyra.
Ser fram emot kvällen!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: