God morgon,

Ingen har väl missat att det är semledagen idag? Eller fettisdagen? som den också kallas.
Förra året bakade jag efter Jills recept och dom är utan tvekan godast tycker jag. Jag delar med mig utav receptet här och där länkar jag även till Jills hemsida. Kan absolut rekommendera en titt hos henne 🙂

Tillbaka till receptet. Det står att det ska innehålla 1 dl kesella, har du inte det hemma? Lugn, det funkar lika bra med 1 dl creme fraiche eller turkisk yoghurt. Prova dig fram!
Att baka semlor är riktigt roligt, enkelt och lite pyssligt. Jag har testat att göra egna hemmagjorda semlor på semledagen två år tillbaka i tiden och det är ju något speciellt när dom är hemmagjorda. Det blir otroligt uppskattat!
Bjud någon du tycker om på en hemmagjord semla 🙂

Så här såg mina semlor ut förra året.
IMAG1342 IMAG1339

Du kanske också gillar …

Kommentera

%d bloggare gillar detta: