Eftersom jag inte varit på banan de senaste veckorna har jag och sambon för det mesta gjort alla middagar tillsammans. Man kan ju undra varför vi inte har gjort detta tidigare men faktum är att jag älskar att stå i köket. Allt som oftast ”lagar jag mat på en höft” eller kikar på ett recept som jag modifierar till det bättre och då är det lugnast om jag får experimentera själv och inte ha sambos eller annat som lägger sig i 😉
Men den senaste tiden har vi alltså börjat att laga mat ihop (klart att vi gjort det tidigare också men mest vid enstaka/speciella tillfällen) och det är riktigt kul. Det känns som att maten går snabbare och det är en perfekt stund att umgås på.
Två flugor i en smäll alltså!
Idag svängde vi ihop en ceasarsallad med min gudomligt goda dressing till.  Det receptet är utan tvekan bloggens mest populära recept och det är lite kul eftersom det faktiskt är felstavat… Men i min värld stavas det just ceasardressing eller ceasarsallad och uppenbarligen så är det det som folket också googlar på 🙂
Det populära receptet kommer du till genom att klicka på länken ovan. Enjoy!

Hoppas att du har en bra tisdagskväll!
DSC_7809

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: