En grå och trist söndag som denna kan behöva livas upp på olika sätt. Jag valde att liva upp den i form av nygräddade pannkakor, vispad grädde och varma bär. Det tar liiite tid att steka ett lass pannkakor men det är definitivt värt det!
Pannkaksbrunch med andra ord. Jag använde mig utav mitt egna recept på mejeri och glutenfria pannkakor. Det mejerifria spåret höll inte enda ut eftersom vi valde att klicka på lite grädde. Min sambo sa att: ”vi förstör inget med grädden älskling, vi förgyller!” och det kan ju ligga något i det. Förjäkla gott med pannkakor, grädde och bär! Bären är busenkla att få ihop. Jag tog frysta hallon och blåbär, värmde dom försiktigt i en kastrull tillsammans med ekologiskt vaniljpulver samt en gnutta av ekologiskt guarkärnmjöl för att få en lite tjockare konsistens. Alltså inget socker eller sötningsmedel, gott ändå!
Ha en fin söndag!
2014-02-23 12.23.37 2014-02-23 12.23.25 2014-02-23 12.25.30

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: