Äntligen tog jag mig ut i löparspåret efter jobbet. Jäklar vad långt klivet dit kan vara ibland! Men det är alltid så skönt efteråt och idag kände jag mig riktigt nöjd med mig själv. Som jag nämnde i inlägget i söndags har jag inte riktigt varit på topp den senaste månaden, av olika anledningar. Det har även gjort att träningen haft en liten paus. Vanligtvis brukar jag tycka att dessa pauser är riktigt jobbiga! Men denna gången har det faktiskt känts helt okej och bra. Det är okej att pausa ibland!
Framför allt är det okej att lyssna på kroppen. Jag tror bannemig att den ger en smula extra tillbaka då. För vet ni vad? Jag rev av en av mina bästa rundor i parken förut och det var lite mer än en månad sedan jag joggade sist!! Så jo, jag hade rätt att vara så där löjligt nöjd med mig själv efteråt.
Nu körde vi ju igång kursen i olympiska lyft i söndags och jag vet att den tillsammans med dagens runda i spåret kommer att kicka igång mig och min träningslust igen. Det kan vara ett långt kliv ut till parken kanske en eller två gånger till men sen är jag över tröskeln. Jag vet det! Jag känner mig själv 🙂 och därför var pausen på nästan en månad helt okej.
Men nog om det!

Eftersom en del utav eftermiddagen/kvällen spenderades i parken så skulle middagen helst inte bara gå snabbt, utan mega-snabbt. Tur då att jag hade grejer hemma för att slänga ihop min egna variant på fried rice (utan rice 😉 ). Det är väldans gott och den går alltså inte snabbt att svänga ihop, utan mega-snabbt. Receptet hittar du här, testa vet jag.

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

 1. Hej!
  Tack så hemskt mycket för den fina kommentaren i bloggen och gästboken! Imponerande prestation med galleriet, det är rätt många bilder Det betyder mycket när det uppskattas Vad kul att ni är intresserade av rasen, om du inte redan läst den, så har jag en artikel på artikelsidan på min hemsida där jag beskriver min syn på rasen! Bara hör av dig om du undrar något, jag svarar gladeligen på frågor!
  // Ingrid Melin

  1. Hej Ingrid! Varsågod, tänkte att efter min bedrift i ditt galleri var det på sin plats att lämna en liten kommentar 🙂
   Kul att du tittade in här och svarade!
   Ja, den har jag läst och även några andra av dina artiklar. Tycker du har en väldigt sund syn på vovvarna och livet med dom! Vi har nätt och jämnt bestämt oss men rent praktiskt passar det bäst att välkomna en ny familjemedlem först nästa sommar, 2015, så jag har god tid på mig att läsa, planera och längta till vår kooiker-kille 🙂
   / Lina

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: