www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Stora hundboken

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Wiiho, titta vad som kom på posten idag! Hädanefter vet ni vart ni hittar mig – med näsan i boken under första bästa filt alternativt täcke. Har velat beställa någon utav Fredrik Steens böcker länge så nu kunde jag inte hålla mig längre utan kände att denna verkade vara en bra bok att börja med. Har läst hans blogg ett tag men tyvärr lyckats missa honom på tv.. Jag tycker att han skriver bra och sunt! Ser fram emot att läsa denna fina bok! Har precis lagt mig tillrätta under täcket och tänkte hugga in på boken redan nu, innan det är dags att checka ut för idag.

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: