God kväll!
Jag har sagt det innan men det tåls bannemig att sägas igen: Det behöver inte vara krångligt med riktig mat. Ta idag som exempel. Jag kommer hem och är bokstavligen vrålhungrig (jag får en helt annan hunger när jag inte är 100% frisk men det är en annan femma) jag vill med andra ord att middagen ska gå snabbt. Snabbmat behöver verkligen inte vara något taskigt helfabrikat med en innehållsförteckning längre än vad du orkar läsa. För det här mina vänner är snabbmat när den är som bäst.

Koka äggen och under tiden dom kokar plockar du fram dina grönsaksfavoriter och delar i önskad storlek.
Fyll din tallrik med salladen, toppa med ägget, en bit lax och kräfstjärtar. Voila!
Det går ju på ett kick, är löjligt enkelt och mättar riktigt bra 🙂
image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: