Två dagar i rad har jag spenderat några härliga timmar i vintervädret i Haga! Okej, jag förskönar det hela lite granna. Idag var det totalt svinkallt att promenera på gatorna i Haga men vad tusan gör det när man emellan varven kan glida in i en och en annan inredningsbutik och mitt i allt värma sig med en kaffe? Då överlever man lite kyla, det tycker jag.
Kanske är jag så glad för att skolan är klar? Jag har endast ett pyttelitet arbete som ska in (jagtänkte ta mig i kragen imorgon efter jobbet) och sen, sen är skolan bannemig klar. Jag och Pernilla, min klasskompis, har gått i chock hela dagen haha. Är vi verkligen klara? Galet!

Hur som helst, tillbaka till Haga. Igår var vi där en sväng och åt en lunch på ett ställe som serverade en ekologisk och vegetarisk buffé. Vi tog en ”mixtallrik” där vi fick smaka lite utav allt som buffén erbjöd. Till vår mixtallrik fick vi välja en varm soppa. För min del, eller allas del hehe, blev det tomatsoppa med en fetaostkräm. Supergod! Mixtallriken var också riktigt god. Kul med lite ny mat och nya smaker. Jag är lite kinkig med att prova nytt men det här gick hem och jag lämnade endast två saker 🙂
Gott och mysigt ställe! En Deli, i Haga.
2014-01-19 12.19.472014-01-19 12.19.502014-01-19 12.06.41

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Ahhhh, nu vet jag vart jag ska äta lunch i veckan! Hade glömt av det stället!!

    1. Jaaaa! Do it 😜 riktigt trevligt, gott och mysigt ställe 😊

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: