Jag älskar när frukosten går snabbt att göra! För vår del blev det fastebryt och den här wrapen fylld med valfria godsaker passade perfekt. Det mättar mer än vad man tror och går ju att variera i all oändlighet. Fyll den med vad du hittar i kylen!
Jag kan även tänka mig att det blir jättegott att fylla sin wrap med bär, kanel och mandelsmör 🙂

Till två wraps behöver du:
2 ägg
5 msk mandelmjöl
1 tsk fiberhusk
Lite salt

Vispa ihop alla ingredienserna för hand i en bunke.
Stek din wrap, några minuter på varje sida, i lite kokosolja.
image

Du kanske också gillar …

8 kommentarer

  1. Det där ska jag prova- behöver variera min frukostmeny lite. Fin bild också! 🙂

    1. Ja, det tycker jag! Supergott, enkelt och snabblagat 😊 du får gärna länka mitt recept om du lägger upp det/provar det så får jag se vad du tyckte. Är så nyfiken hehe! Tack 😀

  2. […] frukost idag svängde jag ihop wraps till mig och sambon. Påtal om vanor så har det blivit en vana att han arbetar hemifrån på […]

  3. […] bli lite utav en matblogg så därför ligger det två smarriga matbilder först. Det är mina goda wraps, det är vegetarisk pizza gjord på halloumibotten, det är goda chokladbollar (som än sålänge […]

  4. […] bakade med vetemjöl eller något annat krafs. Så jag tänkte ”kan man inte bara ta mitt wrap-recept och piffa till det med lite vaniljpulver och kardemumma? Så kletar man på lite mandelmassa (som […]

  5. […] mejerifritt (inga konstigheter med andra ord 😉 ), är ett av mina absoluta favoritrecept. Själva wrapreceptet är busenkelt och kräver inga krångliga ingredienser, det är ju fint i sig, men det finfina med […]

  6. […] funkar till och i det mesta. Jag har det bland annat i min goda mandelgröt, i alla typer av wraps, pajskal och både när jag bakar söta bröd och mer matiga bröd. Jag använder det till frallor, […]

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: