Wrap – recept (paleo/lchf)

Jag älskar när frukosten går snabbt att göra! För vår del blev det fastebryt och den här wrapen fylld med valfria godsaker passade perfekt. Det mättar mer än vad man tror och går ju att variera i all oändlighet. Fyll den med vad du hittar i kylen!
Jag kan även tänka mig att det blir jättegott att fylla sin wrap med bär, kanel och mandelsmör 🙂

Till två wraps behöver du:
2 ägg
5 msk mandelmjöl
1 tsk fiberhusk
Lite salt

Vispa ihop alla ingredienserna för hand i en bunke.
Stek din wrap, några minuter på varje sida, i lite kokosolja.
image

8 reaktioner till “Wrap – recept (paleo/lchf)”

    1. Ja, det tycker jag! Supergott, enkelt och snabblagat 😊 du får gärna länka mitt recept om du lägger upp det/provar det så får jag se vad du tyckte. Är så nyfiken hehe! Tack 😀

Kommentera