Aah, den sista tentan är skriven! Ja, du läste rätt. Det är knappt så att man kan tro att det är sant. Den här dagen har känts så himla långt bort, så länge, och så plötsligt var den här.
På måndag håller jag ett strålande bra tal i affärsengelskan och sen är skolan bannemig klar. På måndag, efter skolan, ställer jag in mitt sikte på det nya jobbet och examensdagen som äger rum först den 4 april. Med tanke på hur fort dagens stora slut-tenta dök upp så lär ju examensdagen vara här vilken minut som helst.
Känns helt otroligt.
Men jag firar inte riktigt fullt ut eftersom jag som sagt ska hålla mitt tal den kommande måndagen och sitter i skrivande stund och filar på det.
Det är alltså study mode on, för sista gången som gäller!
2014-01-16 15.14.02

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: