www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Kaffe under täcket

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


God morgon! ♡
Jag klev upp, gjorde kaffe och kröp ner igen. Borde man inte starta varje dag så? Jag är ledig idag men är ändå inte ledig. Mina lediga dagar har en tendens att bli så.. Men har man en stor tenta imorgon så gäller det att ta sig i kragen. Och det är precis vad jag och Pernilla ska göra idag! Hon dyker upp om en liten stund och då slår vi våra kloka huvuden ihop och bankar in det sista i skallen 🙂
Hoppas ni får en bra onsdag!
image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: