www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

"It may be winter outside.."

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Ni har säkert lärt er vid det här laget att när det är helg sitter jag i soffan med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon och myser. Det är ju nästan obligatoriskt om ni frågar mig 😉
Idag är det dock inte ”julmys” längre för halva dagen igår ägnade jag åt att stöka ut julen. Jag älskar ju julen och allt som hör den till men det är något speciellt med att få plocka bort den och ta fram den ”vanliga” inredningen. Det känns fräscht på något vis! Vanligtvis brukar jag vilja köpa en bukett tulpaner men det har jag inte fått gjort än. Det kanske kommer! Hur som helst. Vårkänslor inne trots att det sägs att vintern är på väg..
image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: