www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Äggröra

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Puh, vilken vecka hörni! Jag har gjort mina första dagar på mitt nya jobb och det känns riktigt bra. Jag har varit helt väck när jag kommit hem på eftermiddagarna men sånt där hör ju till. Det är mycket nytt att lära men samtidigt väldigt intressant och roligt.
Vi har ju några få grejer kvar i skolan och jag vet att när dom är gjorda DÅ kan jag slappna av och koncentrera mig helt och hållet på jobbet. Det ska bli skönt!
Hur som helst. Även om jag varit så där skönt trött i skallen har det varit svårt att komma i säng i tid. Jag är nog fortfarande inställd i mitt ledighets-mode så det har blivit en del sena kvällar… Det leder till tunga morgnar (knepigt ord att stava haha) som idag tex. En sådan morgon, när det är extra skönt att ligga kvar i sängen är det toppen med en frukost som går snabbt.
Äggröra! Det är en riktig favorit hos mig. Det är inte lätt att få en snygg bild på en kladdig äggröra men jag lovar att den var god 😉
image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: