Igår blev jag tipsad om en utmaning som verkar både rolig och rimlig. Jag är inte så mycket för alla utmaningar som cirkulerar högt och lågt i samband med alla nyårslöften. Jag tycke väl generellt att man ska må bra, träna och tänka på vad man stoppar i sig även de andra månaderna på året. Sedan kan jag bara tala med egen erfarenhet, dessa utmaningar, många gånger tar man sig vatten över huvudet och det är oftast den största orsaken till att man inte klarar av att ro utmaningen i hamn. Man hinner tröttna, tappa motivationen och till sist så lägger man av..

Men denna utmaning kändes som sagt både kul och rimlig. Rimlig eftersom det känns som att de flesta människor skulle klara av den men samtidigt en såpass utmaning att den ger en liten spark i röven och en dos motivation. Precis det man behöver för att få tummen ur till att byta mysbyxor till träningsbyxor.
Jag tänker köra på den här utmaningen! Kör du också?

Tanken är även att man under de båda hashtagsen #150pass och #150mat ska kunna hitta inspiration och pepp ifrån andra. Ganska smart om du frågar mig. #150mat kommer inte bli några problem att fylla för min del hehe den kommer nog upp i 150 ganska så snabbt.
Nej hörni, jag ska sluta babbla. Jag lägger upp en printscreen på utmaningen och så passar jag över bollen till dig. Fundera en stund! 150 pass utav årets 365 dagar är inte så mycket och tänk på att det är träningspass för dig. Inte för mig eller någon annan. Lägg dom på din nivå. Gå inte ut för hårt! 
För den här utmaningen ror vi hamn, tillsammans 🙂

Har du inte instagram så kör utmaningen med papper och penna. Gör en snygg stjärna för varje genomfört pass! 😉
2014-01-03 22.22.32

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: