God morgon! Ja, idag snackar vi en rejäl sovmorgon ska ni veta. Jag vet inte när jag klev upp kl 11 sist? Men den var riktigt behövd efter julhelgen som varit. I vår familj firade vi jul senast igår och inatt var första natten på länge som jag och sambon sov hemma i vår lägenhet. Så därför blev jag inte ett dugg förvånad när jag vaknade och klockan var strax innan 11. Skönt!

Jag hoppas att ni har haft en riktigt mysig jul! I år hade vi en annorlunda jul på många sätt och den blev riktigt bra, mysig och trevlig ändå. Jag är jättenöjd och det är så mysigt att vi firar en sån lång jul varje år. Det gillar jag ♥
För tillfället är släkten ifrån Småland uppe så julmyset är inte slut än, även om vi sov i vår egna lägenhet inatt och inte ute i Lilleby. Vi ska bland annat in och boxas på mellandagsrean, äta grillat och gå på Jul på Liseberg. Bara för att nämna några saker som ska göras de närmsta dagarna 🙂
Jag ville egentligen bara kika in här och säga att jag lever och önska er en mysig fortsättning. När allt julmys och festligheter är över blir det ordning och reda här på bloggen igen. Under granen i år låg både en paleo kokbok jag önskat mig och en del träningsredskap. I födelsedagspresent av min kära sambo fick jag ett par träningstights som jag önskat mig, ett par 2XU Compression Tights för att vara exakt. Är så himla glad för allt jag fått och ser fram emot det nya året. Eftersom skolan snart kommer vara ur världen (har förresten en jätterolig nyhet att berätta men vi tar det i ett annat inlägg..) betyder det att jag inte kommer ha tentor, inlämningsuppgifter och grupparbeten hängande över mig och det i sin tur betyder att jag kommer kunna lägga precis all den tid på träning som jag vill! Och det känns toppen!

Nej hörni. Jag ska njuta en liten stund till utav mitt kaffe. Sedan är det dags att hoppa i lite kläder och smink och möta upp halva familjeskaran i stan. Vi hörs!
Det krävs nästan en liten förklaring till årets tomte. Det är alltså tomtemor som tittat förbi och hon var så otroligt stressad. Hon hade fullt upp med LCHF, 5:2, Paleo och all sin träning. Hennes renar strejkade då dom bokstavligen krävde snö som tomtemor kom farandes med sina stavar, iförd träningskläder. På vägen, emellan allt fix, hade hon lyckats fastna i paketmaskinen (ni vet den som finns i tomteverkstaden..) Puh! Stackars tomten.
2013-12-24 17.17.532013-12-24 18.51.38

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: