God morgon!
Har ni märkt att bloggen varit tyst i en vecka? Det finns en anledning till det fina läsare. Jag har nämligen varit upptagen med att ligga vid poolen, dricka vin och äta gudomligt god mat nere i Puerto de Mogán på Gran canaria. Så nej, det har faktiskt inte blivit något bloggande. Men jag tycker att semester i en vecka är en himla bra anledning till att bloggen varit tyst, inte sant?

Men nu är vi hemma igen och det känns skönt. Borta bra men hemma bäst stämmer väldigt bra på något vis. Jag har lite julbestyr att stå i idag (inte mig emot) och mitt främsta uppdrag är att switcha från sommarmode till julmode och fånga min julkänsla 🙂 Det blir nog inte så svårt för idag ska det göras köttbullar och sill till julbordet, pepparkaksfudge och alla julklappar ska slås in. Till detta dricks det nog en och en annan kopp med glögg eller pepparkakste och så spelas det julmusik. Perfekt!
Jag har redan börjat fånga julkänsla här i soffan. Dom fyra ljusen är tända och jag dricker julkaffe ♡
image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: