Åh, jag blir så trött på wordpress när jag de senaste dagarna försökt att posta två inlägg eller rättare sagt jag har gått i tron om att dom blivit publicerade så ser jag nu att dom inte blivit det. Suck!
Jag skrev något i stil med att det har varit en jäkla tuff vecka faktiskt. Och att väskan är packad och att jag är redo men vi tar det ifrån början. För årets sista tenta är gjord, årets sista inlämningsuppgift är inlämnad, jag har haft två otroligt spännande dagar med roliga och intressanta möten, jag är duschad och benen är rakade, naglarna är målade i en sommarfärg så klart och jag kan väl tycka att jag känner mig redo. Och ja mammsen, jag har lagt ner passet 😉
Jag fick till en lunch i förmiddags, efter tentan, ihop med två av mina favoriter.  Lina var kanske inte 100% närvarande men det var himla kul ändå. Nu är det nämligen så att vi i klassen har gått på jullov så nu kör vi inte förrän nästa år (känns ganska gött att kunna säga så haha)
Nej hörni, jag ska nog krypa ner under täcket.  Taxin hämtar oss kl 05 imorgon. Ska bli intressant att se hur mycket sömn jag får till inatt för ja, sanningen ska fram, jag är riktigt pirrig och nervös. Men det ska nog gå bra! Det hör väl till att man är lite pirrig antar jag 🙂
När jag kom hem tidigare idag så kände jag att det var så mycket att fira så jag slog till med en kopp te och lite julgodis ♡
image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: