God morgon!
Snön bokstavligen vräker ner och det är riktigt vitt och fint på marken hos oss. Det passar ju perfekt idag när det är andra advent. I vår familj har det numera blivit en riktig tradition att jag och min sambo har adventsfika hos oss antingen den första eller andra advent varje år. Det är en väldigt mysig tradition tycker jag! Några av gångerna har vi även firat min födelsedag i förskott och eftersom jag och sambon befinner oss på playan på min födelsedag i år så ska den smygfiras lite idag. Så, både advent och födelsedagsfika.
Igår gjorde vi julgodis och fixade det sista inför fikan idag och det känns som att vi har läget under kontroll. Om några timmar ska saker och ting börja dukas fram och det längtar jag till!
image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: