Livet och framför allt vardagen handlar om prioriteringar. Ibland till fördel för en själv och ibland till fördel för andra eller annat. Idag är en sådan dag då jag fick prioritera eftersom tiden inte riktigt räcker till. Det sägs att det finns tid till allt men ibland undrar jag över det uttrycket. Det kan inte vara en heltidsstuderande tjej som både har redovisning, tenta, vill hinna träna och ha en städad lägenhet samtidigt som kläckt ur sig det där i alla fall.
Jag fick prioritera bort kvällens träning till förmån för pluggandet. Det var inte en prioritering helt i min smak, om jag ska vara ärlig, för jag vill verkligen träna men jag tror där emot att min träningsvärk som befinner sig i varenda muskel från topp till tå tackar mig för denna lugna plugg-kväll.
Det är den absolut sista slutspurten i skolan nu så det är bara att köra på!
Snart, snart är det jullov ♥

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: