Idag var det min sambo som stod för middagen, eftersom jag pysslade med annat, och det gjorde han riktigt bra! Jag kan ju dock inte låta bli att lägga mig i på ett hörn. (Ska försöka bli bättre på det älskling)
Han bjöd på smarriga revben i ugn tillsammans med smörstekt vitkål och min hemmagjorda majonnäs. SÅ gott! Vi hade faktiskt inte gjort egna revbensspjäll innan utan alltid köpt dom där färdiga, varma i matbutiken. Men nu när vi vet hur löjligt enkelt det var så kommer vi hellre göra våra egna i framtiden än att köpa färdiga. Känns bättre!

Lina
Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!
Mina senaste inlägg
Arkiv
- Bröd & Bak
- Desserter & Bakning
- En liten bit av vardagen
- Fisk & Skaldjur
- Hitta i lågkolhydratsdjungeln!
- Kött & korv
- Kyckling & Höns
- Linas inredning & ting
- Livet, Universum & Allting
- Mejerifria tips
- Paleoutmaning i 30 dagar
- Pengar över?
- Periodisk fasta
- Personlig utveckling & reflektion
- Recept och middagstips
- Soppor & Grytor
- Tillbehör – Sås – Röror
- Vad äter man till frukost då?
- Vegetariskt