Tänkte börja med att berömma mig själv. Ett av mina mål denna höst och vinter var bland annat att lära känna mig själv bättre och lära mig att lyssna på min kropp. Jag ger mig själv en klapp på axeln för det är jag bannemig värd. Jag har blivit ganska så duktig på att lyssna på mig själv och det visade sig senast idag. Jag lämnar riktigt tunga och jobbiga dagar bakom mig och tar verkligen en dag i taget. Egentligen finns det ingen anledning att göra något annat. Det sägs ju att man ska leva i nuet! Hur som helst. Kroppen och hjärnan var inte riktigt överens idag och jag hade otroligt svårt att bestämma mig för vad jag skulle göra. Se framför dig två små gubbar på vardera axel som kastar tankarna och beslutsångesten emellan sig, fram och tillbaka.. Till slut valde jag att lyssna på kroppen. Hjärnan fick lugna sig och gilla läget!
Mellanmålet som var tänkt att ge mig energi och kraft inför crossfiten omvandlades till en skön fika i soffan istället. Efter det tände jag några ljus, hoppade i myskläderna och sjönk ner i soffan. Där har jag, i lugn och ro spenderat kvällen. Sen att jag kollade på en massa crossfit och träningsklipp på youtube är ju en annan femma. Det var för att tillfredsställa den ena gubben på axeln, han som tyckte att jag minsann skulle gå och träna trots att jag känner mig tjock i halsen, har feberkänslor och är tröttare än någonsin innan.
Det blev en myskväll med andra ord och jag har bestämt med mig själv att ge min kropp en rejäl dos sömn. För jag tror att det är precis vad den och jag behöver. Sömn!
Så för min del tänkte jag krypa ner under täcket redan nu.
Vi hörs 🙂
lyssna på kroppen

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: