www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Har haft ett otroligt annorlunda, tungt och jobbigt dygn. Jag hade aldrig kunnat ana hur ont det skulle göra att mista någon ♡
Jag försöker sansa mina tankar genom att hålla mig sysselsatt med saker och ting. Bakade ett ljuvligt julbröd till frukost förut och njöt av två skivor tillsammans med en chailatte som jag testade att göra på mandelmjölk. Nu har jag gått över till att damma, plocka här hemma och lyssna på julmusik. Och när det är gjort har jag lite skolarbete att få gjort. Så det går ingen större nöd på mig.
Det känns lite ”bättre” idag på något vis. Jag sov länge och har en helg med min älskade familj framför mig.
Tur att vi har varandra! ♡
Ta hand om er.
image

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: