God morgon!
Mentalt är jag nog inte helt redo för måndag och en ny vecka men sådant brukar komma efterhand. Det kan vara den kommande tentan på torsdag som ställer till det eller inlämningsarbetet i redovisningen? Eller så är det för att jag vet att när dom två är gjorda så väntar två tentor till? Hm…
Avsnittet av den svensk/danska serien Bron (hoppas ni alla kollar på den för den är totalt grym!) gjorde det lite svårt att somna igårkväll. Så trött är bara förnamnet på vad jag är idag!
Har en relativt lugn måndag framför mig och tur är väl det.
Startade dock dagen på ett helt underbart sätt. Två äggmackor gjorda på julbrödet som jag bakade igår och så klart lite julkaffe till det. Gott!
Jag längtar till julen som en tok nu ♡
image

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

    1. Visst är det härligt?! Vill ha jul nu, nu nu 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: