God morgon allihopa! Inatt har jag sovit som en stock, kan jag lova. Förutom då grannen och hans tondöva kompisar sjöng schlager på efterfesten kl 02:30… Men jag lyckades somna som en stock efter en stunda galande och vaknade av mig själv, i vanlig ordning. Kunde med gott samvete ligga och dra mig utan att ”riskera” att somna om eftersom jag visste att klockan skulle ringa vid 8:00.
Kl 8:00, på en lördag? Jo, du läste rätt. Jag och sambon ska iväg om en stund och provträna crossfit för första gången i våra liv. Jag vill att ni håller en liten tumme och önskar mig lycka till för helt ärligt så är jag riktigt pirrig och nervös! Haha.
Men det ska bli kul och jag ser fram emot att testa!
Startade dagen på bästa sätt med kaffe, tända ljus och nyhetsmorgon.
image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: