Till middag idag åt vi den mest annorlunda men också godaste burgaren vi ätit på länge (jag tror att jag talar för både mig och min sambo i detta läget. Annars får ni helt enkelt läsa ”jag”)
Jag fick inspiration ifrån en tjej på instagram, gjorde min egna variant och trollade fram en smarrig burgare. Jag valde att döpa den till Patent-burgare eftersom den påminner om en rätt som pappa alltid lagade förr som han rätt och slätt kallade för patentare. Så mina vänner, patent-burgaren är född!
I botten ligger det sallad och ett stekt ägg. På detta ligger den smarriga, egengjorda burgaren, toppad med grönsaker, tacosalsa och bearnaisesås. Som pricken över i:et ligger det ytterligare ett stekt ägg.
Så enkelt och så fruktansvärt gott! Kommer absolut att göras igen, igen och igen 🙂
image

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: