Pepparkaksgröt är näsan FÖR gott alltså. Den går så himla snabbt att slänga ihop på morgonen och med lite äpple, kanel och smör blir det kalasgott!
Det fick bli den och lite kaffe till frukost denna morgon. Helst av allt hade jag legat kvar i sängen hela dagen men det gick inte att få till någon bra anledning till det förutom att det skulle vara himla skönt..
Juridiklektion står på schemat och resten av dagen ägna vi åt ett grupparbete.
Ha en fin onsdag hörni!

image

Du kanske också gillar …

5 kommentarer

  1. Åh, recept?? 😉

    1. Självklart! Receptet finns sedan länge i ett inlägg som heter ”paleogröt/kokosgröt”. I sökrutan längst ner på min blogg kan man hitta det mesta! Annars är det 2 ägg, 1 dl kokosmjölk (använder ibland mandelmjölk eller grädde istället) och 1 msk kokosmjöl. Smaksätt med pepparkakskrydda. SÅ gott! 🙂

  2. Tack för receptet, ska prövs liksom de andra julgodiset och bakverken. Älskar jul och dess smaker!

    1. Varsågod! 🙂
      Åh ja, samma här!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: