Jag har blivit en riktig mys-tjej eller jag kanske inte har blivit, jag har nog alltid varit. Det är ju riktigt mysigt nu när det börjar bli lite mörkare både på morgnarna och kvällarna så man kan tända lite ljus, krypa  upp i soffan med en filt och en kopp te. Det är ungefär så mina kvällar innan sänggång ser ut nu för tiden. Jag tror det är bra för skälen! För min del är det nästan nödvändigt eftersom jag annars är så uppe i varv när jag väl ska sova. Just denna kväll har jag en extra myskänsla i kroppen eftersom jag haft en lugn dag i skolan, hunnit med en liten lunch med Therese och sedan varit på lymfmassage hos Ninna. Det är verkligen häftigt det där med lymfmassagen och hela lymfsystemet men det får vi gå in på en annan gång. Det var otroligt skönt med massage i alla fall och jag känner mig nästan lite knockad. Otroligt lugn och avslappnad.
Så jag tänkte minsann att fortsätta mysa denna tisdag. Snart kommer min sambo hem och då tänkte jag att vi skulle äta våfflor. Har ingen bättre anledningen än att jag helt enkelt är galet sugen på just våfflor! Tror att en granne gjorde det förut eftersom jag tyckte att det luktade våfflor i hela trappuppgången när jag kom hem eller så ville jag bara att det skulle lukta våfflor eftersom jag var sugen 😉
Har länge velat testa att göra våfflor utan vetemjöl och annat trams och just nu är jag inne i en period då jag även tänker lite mitt intag utav mejerier så ikväll blir det prov-gräddning utav mejerifria våfflor. Lchf eller paleo – kalla dom vad du vill. Hoppas att dom blir goda i allafall!

Har redan varit i köket och experimenterat lite idag. Alldeles för en liten stund sedan faktiskt.
Testade att göra varm choklad på mandelmjölk och det blev helt okej gott. Det går ju inte riktigt att jämföra med en varm choklad gjord på grädde eller liknande men eftersom jag försöker hålla nere mejerierna så fick det bli en test med mandelmjölk. Ju fler klunkar jag tog desto godare blev den och jag stillade helt klart mitt jäkla sug (i-landsproblem en gång i månaden!…) med den koppen.
2013-10-22 17.33.03

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: