Hej hopp!
Måndagen har snart gått och det känns skönt. Jag tycker det har varit en sån grå och trist dag idag. Ville helst av allt bara krypa ner under en filt och mysa hela dagen. Regnet har verkligen öst ner och då passar ju mys allra bäst! Som tur var hade jag en mysig men ändå lite sorglig förmiddag på jobbet innan skolan. Vi hade hej-då-fika för mig efter att jag i förra veckan, tillsammans med min närmsta chef, tagit beslutet att inte förlänga min anställning vidare under hösten/vintern.
Jag fick en jättefin, stor och vit orkidé utav mina kollegor på ekonomi. Blev hur glad som helst! Det är en rejäl dos vuxenpoäng som trillar in när man äger en orkidé och jag lovade att göra mitt bästa för att hålla den vid liv. Ni som känner mig vet att jag inte äger en endaste liten grön finger så det här med orkidén kan bli intressant!
Jag blev som sagt jätteglad och efter att ha bjudit på fika och sagt hej då till kollegorna är det nu full fokus på skolan som gäller och det känns riktigt bra. Det är ju bara några månader kvar så det är bara att köra på! Eftersom det nu är en sådan grå dag så tänkte jag mysa och pyssla lite här hemma. Middagen har precis landat i magen och både igårkväll och idag har det blivit mejerifritt/paleo. Riktigt gott!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: