www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Fredagsdrink

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Välkommen helg! Vi i klassen fick helg tidigt idag vilket verkligen uppskattades. Och hittills har denna fredag bara varit toppen. Vi hade lite sovmorgon men jag vaknade och kände mig pigg i samband med att min sambo gick upp så jag klev upp strax därefter och tog det lugnt i soffan med en kopp kaffe. Det är ju inte helt dumt att starta dagen så. Fick i mig en portion utav favoritgröten och åkte en sväng till skolan. Vi hade introduktion i en ny kurs som vi ska läsa fram till jul nämligen arbetsrätt. En sprallig och glad lärare och ämnet i sig känns kul och det ska bli riktigt intressant att läsa kursen.
Så fick vi ju då en tidig helg vilket inte gjorde dagen sämre. Mina fredags-feelings har redab infunnit sig. På vägen hem hämtade jag ut ett paket som innehöll lite roligheter från scrapbooklagret, även det förhöjde denna fredag.
Nu har jag precis fått i mig lite lunch och hällt upp fredagsdrinken 😉 Tänkte ta mig en pw i solen (ja förresten, solen skiner och det drar ju inte ner denna härliga fredag direkt) för att mjuka upp min träningsvärk! Det är träningsvärk all over the place, om vi säger så. Men det gillar jag!
Senare ikväll blir det rejält mys och lite catch-up med min fina Sofia ♡
Hoppas ni har en minst lika bra fredag som jag!

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: