Jag började dagen med att fortsätta skissa på min två sailor moon-inspirerade tjejer och drack kaffe till det. Ett skönt sätt att starta dagen på och jag har samlat mod till mig och visar upp vad jag suttit och pysslat med dom senaste två kvällarna.
Annars idag har jag varit en sväng på gymmet och det kändes riktigt gött. Jag börjar få ordning på min träning igen och det är jag riktigt glad över. Har verkligen saknat att träna och kommit underfund med att jag mår så fruktansvärt mycket bättre när jag håller igång. Ingen världsnyhet förstås men skönt att få lite rutiner igen 🙂

Jag och sambon var iväg en liten sväng efter att han slutat jobbet och det blev bla en sväng in i vår nya saluhall. Det finns ju så mycket godsaker där inne!
Resten av kvällen tänkte jag mysa i soffan. Middagen blev i all enkelhet idag eftersom det inte riktigt blev som jag tänkt mig. Jag provade nämligen ett nytt recept, thaistuvad kål och till det hade jag ugnsgrillad kyckling. Låter ju gott eller hur? Det tyckte min sambo också men för min del stämde det inte riktigt eftersom jag tydligen fortfarande har lite svårt för kokosmjölk pga lite magsjuka osv i somras.. Trodde jag hade kommit över det men icke. Så på min tallrik hamnade det lite andra grönsaker istället men det var minst lika gott. Grillad kyckling i ugn är ju kanon!

image

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: